Τρόποι αποστολής και χρέωσης

1) Οι αποστολές των προϊόντων μας αποστέλλονται μέσω της ACS. Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στη περίπτωση που το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας, η απράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες(1), στη περίπτωση που το προϊόν βρίσκεται στη κατάσταση Κατόπιν Παραγγελλίας η παράδοση γίνεται σε 4-10 εργάσιμες ημέρες (2). Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται με βάση τους τιμοκαταλόγους της μεταφορικής εταιρείας και της εταιρεία courier

Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για τις μη δυσπρόσιτες περιοχές, σε περίπτωση αποστολής προϊόντος σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη ο χρόνος παράδοσης και το ποσό αποστολής είναι πιθανόν να είναι μεγαλύτετρος. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρχει άμεση ενημέρωση απο εμάς.

Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. (Το κατάστημά μας δεν χρεώνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο).

Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος του προϊόντος, και την απόσταση μεταφοράς

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η παραλαβή θα γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS από το πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 2.6€ μέχρι 2 κιλά και χρέωση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό για τη Ηπειρωτική Ελλάδα και 2.73€ γαι τη νησιωτική Ελλάδα με χρέωση 1,24€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για τη Κρήτη η χρέωση μέχρι 2 κιλά, είναι στα 2,48€ , για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι στα 0,87€.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 249€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν με τη παραλαβή του προϊόντος από το κοντινότερο κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier από το πελάτη.

Οι παραγγελίες που θα γίνονται έως τις 12:00 καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) θα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier αυθημερόν και η παράδοση σε εσάς θα γίνεται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την απόσταση της διεύθυνσης του παραλήπτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η παράδοση της παραγγελιας στη courier γίνεται την επόμενη ημέρα.